.

BEROZA Crema De Arroz Para La Piel De Cara Y Cerrar Los Poros Quitar Manchas,Crema De Arroz Para Blanquear La Piel (3PCS)

BEROZA Crema De Arroz Para La Piel De Cara Y Cerrar Los Poros Quitar Manchas,Crema De Arroz Para Blanquear La Piel (3PCS)

₺ 15.38

kullanılabilirlik
mevcut

Tamamen Doğal : Cildi beslediği bilinen tamamen doğal bileşenlerle formüle edilmiştir, tüm cilt tipleri için etkili ve güvenlidir.Kollajen Kırışıklık Karşıtı Beyaz Pirinç Yüz Serumu : Kaybolan nemi yenileyebilir ve geri yükleyebilir.Cildinizin yumuşak, yumuşak ve şık olmasını sağlayın.İnce çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünü anında azaltın.Etkili Nemlendirme : Bu güzellik serumu, tüm cilt tipleri için hafif yaşlanma karşıtı faydalar sağlayan etkili bir nemlendiricidir.Taze ve ince Dokunuş, Şeffaf doku nispeten kalındır, ancak yapışkan değildir, yük yoktur.Gözenek Temizliğini Destekleyin : Daha temiz ve sağlıklı görünen bir cilt için gözenekleri azaltın.Yaygın olarak kullanılan : Yüze, dirseklere, dizlere, koltuk altlarına ve vücudun diğer bölgelerine uygulanabilir. body.It erkek ve kadınların tüm cilt tipleri için de uygundur.Crema De Arroz Para La Piel De Cara Y Cerrar Los Poros Quitar Manchas, Derin Nemlendirici Yüz Serum Özü, Küçülen Gözenekler Serum, Gözenek Küçültücü ve Redüktör, Gözenek Cilt Bakımı Serum Yüz Özü Özellikleri : 1. Donukluğun görünümünü ve yağ-su içeriğinin dengesini azaltmaya çalışan pirinç özü ve diğer doğal bileşenlerin bir karışımı ile formüle edilmiştir. 2. Cildin nemi ve beslenmeyi emmesine, cildi yumuşatmasına, hassas cildi sıkılaştırmasına, cildi korumasına izin verin. 3. Nem dengesi, nem eksikliğinden kaynaklanan cilt pürüzlülüğünü iyileştirir kuruluk, cildi iyileştirir. 4. Nemlendirme, cildin elastikiyetini geri kazandırır, cildin pembe parlaklığını parlak, esnek ve büyüleyici bir ihtişam bırakır.Özellikler : Adı : Beyaz pirinç yüz Serumu Net içerik : 15 ml Ürün içeriği : gliserin, pirinç unu, bitki kollajen, hyaluronik asit vb.Raf ömrü : 3 yıl Etkinlik : Nemlendirici, besleyici, tamir, ince çizgileri kaldırın Cilt tipleri : Tüm cilt tipleri için uygundur Paket içerir : 2/3/5 adet kollajen kırışıklık karşıtı beyaz pirinç yüz Serumu.

Gözlük